Benfica en Sporting tonen concrete interesse in Vargas

Jarryd Naegels
| 74 reacties
Benfica en Sporting tonen concrete interesse in Vargas
Foto: © SC

Ronald Vargas lijkt op weg naar het buitenland. De middenvelder van Club Brugge kan alvast rekenen op belangstelling van Sporting Lissabon en Benfica. De entourage dreigt ondertussen met de wet-Webster.

Vargas stond de afgelopen weken dicht bij een overgang naar Anderlecht. Paars-wit wou echter niet de gevraagde vijf miljoen euro ophoesten. Een verlengd verblijf was geen optie meer voor Vargas en dus is het buitenland de enige overgebleven mogelijkheid.

De 24-jarige Venezolaan kan nu rekenen op interesse van Sporting Lissabon en Benfica. De Portugese clubs zouden allebei zeer concreet zijn. Ook een Nederlands en een Russisch team hebben een oogje op Vargas.

Wet-Webster
Als Club moeilijk zou doen over een transfer, dreigt de entourage van Vargas met de Webster-wet. Die stelt dat een speler die langer dan drie seizoenen bij een club speelt, voor een beperkt bedrag weg kan naar een buitenlands team. De regel moet echter ten laatste twee weken na de laatste competitiematch gebruikt worden. De wet-Webster lijkt dus niet meteen mogelijk om te gebruiken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties