Kom De Bruyne spotten op de Blaarmeersen

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Kom De Bruyne spotten op de Blaarmeersen
Foto: © SC

Over ruim een maand trappen OHL en Anderlecht de Belgische competitie op gang. Tot dan moet de voetballiefhebber tevreden zijn met een verzameling oefenpotten. Maar voor dit weekend hebben wij een interessante voetbaltip: de Keizer Karel Cup, met de aanwezigheid van Kevin De Bruyne.

De Keizer Karel Cup viert dit jaar zijn vijftiende editie en doet dat in stijl. De organisatie van het grootste mini-voetbaltornooi in Europa verzorgde voor haar verjaardagseditie vijf nieuwe kunstgrasvelden om het niveau een duwtje in de goede richting te geven. We mogen dus nog meer spektakel verwachten.

Een naam om te noteren is die van Jellert Bettens, de minivoetballer van het jaar. “De ambitie is uiteraard winnen, maar uit ervaring weet ik dat de tegenstanders moeilijker worden naarmate het toernooi vordert. Een portie geluk is ook belangrijk”, beseft de speler van OH Drongen.

De KKC stelt dit seizoen ook een nieuwe peter voor: Kevin De Bruyne. Het goudklompje van Racing Genk komt zelf niet in actie, maar zakt zeker af naar de Blaarmeersen om de troepen te monsteren. “Ik heb lang minivoetbal gespeeld, daardoor ben ik technisch sterk. Ik ben trots om peter te zijn van de KKC, dit toernooi heeft een leuke internationale status en de sfeer zit hier altijd goed”, aldus De Bruyne.

Hieronder kan u nog even genieten van enkele foto’s van de vorige editie van de Keizer Karel Cup.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties