Belgacom Beach Soccer trapt af in Tubeke

Fabian Morren
| 1 reacties
Belgacom Beach Soccer trapt af in Tubeke
Foto: © SC

Komend weekend vindt in Tubeke de eerste manche van het Belgacom Beach Soccer Championship plaats. Het toernooi in Tubeke is het startsein van een zomertoer die in vijf verschillende steden passeert.

De aftrap van het Belgacom Beach Soccer Championship wordt gegeven in Tubeke, meerbepaald op het nationaal voetbalcentrum. Anderhalve maand later, in het weekend van 12 augustus, vindt de finale-manche plaats in Knokke Heist.

Beach Soccer is op exotische plaatsen zoals Brazilië al een begrip en de organisatie van dit toernooi wil nu ook België warm krijgen voor deze sporttak. Het is de ideale sport tussen het einde en het begin van de reguliere veldcompetities.

En Beach Soccer is uiteraard ook meer dan het voetbalspelletje zelf. Een zomerse sfeer, een leuk decor, heel wat terrasjes, loungebars en dergelijke meer zorgen voor een andere sfeer dan in de voetbalstadions. Wie zaterdag naar Tubeke afzakt, kan in ieder geval onze Rode Zandduivels aan het werk zien. Het zomerse voetbalevenement doet de komende weken ook nog Brussel, Bredene en Oostende aan, om op 13 en 14 augustus af te sluiten op het Koning Albertstrand in Knokke Heist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties