7 op 7 voor KVM, Lokeren bedwingt Roemeense kampioen

Steurbaut Kersten
| 16 reacties

KV Mechelen weet niet meer wat verliezen is. Geel-rood sloot ook zijn zevende oefenwedstrijd winnend af. Rupel Boom kreeg forfaitcijfers aangesmeerd.

Zo raast KV Mechelen door de voorbereiding met zeven overwinningen op rij. Julien Gorius scoorde twee keer. Jaime Ruiz was goed voor een doelpunt en een assist.

Doelpunten:  5' AY Iddi 0-1, 35' Van Loo 0-2, 55' Gorius 0-3, 79' Gorius 0-4, 86' Ruiz 0-5.

Opstellingen:
1ste helft: Biebauw; Wilmet, De Witte, Biset, Van Loo; Henkens, Zhairi, Diabang, AY Iddi; Laureys, Cordaro

2de helft: Biebauw; Chen, Van Hoevelen, Pandza, Ghomsi; Gorius, Zhairi (76' Cornelissens), Buyens, Cordaro; Destorme, Ruiz

Lokeren doet beter dan Anderlecht

Anderlecht ging nog onderuit tegen de Roemeense landskampioen Otelul Galati, maar Lokeren sleepte na een sterke eerste helft een gelijkspel uit de brand. Jéremy Taravel opende al vroeg de score, maar in een bitsige tweede helft maakten de Roemenen gelijk.

Opstelling: Lazic, De Roover, Maric, Taravel, Tshimanga, Overmeire, Persoons, De Pauw (80' Finnbogason), Leko, Mokulu (69' Patosi), De Ceulaer (85' Deekman).

Zulte Waregem en OHL scoren vlot

OHL was dit weekend goed voor acht doelpunten in twee oefenwedstrijden. Kevin Roelandts trof drie keer raak.  Zulte Waregem legde er vijf in het netje van Deinze.

Wijgmaal - OHL   0-4

Doelpunten: 48' Roelandts 0-1, 55' Remacle 0-2, 65' De Vriese 0-3, 83' Ruytinx 0-4

1ste helft: Lenaerts, Euvrard, Hayen, Raymaekers, Gendarme, Van Goethem, Bloudek, Vermeulen, Schoonjans, Amoah, Azevedo

2dehelft: Michiels, Boi, Verhamme, Nijs, Weuts, De Mol, Roelandts, Annys, Remacle, Ruytinx, De Vriese

Taxandria - OHL  0-4

Doelpunten: 53' Remacle (0-1, strafschop), 69' Roelandts 0-2, 72' Roelandts 0-3, 84' Ruytinckx (0-4)

1ste helft: Lenaerts, Boi, Nys, Raymaekers, Gendarme, Van Goethem, Bloudek, Vermeulen, Euvrard, Amoah, De Vriese

2de helft: Michiels (70' Martin Vandervorst), Verhamme, Hayen, Weuts, Diandy (77' Gendarme), De Mol, Roelandts, Annys, Remacle, Ruytinx, Azevedo

Deinze – Zulte Waregem   0-5

Doelpunten: 1' Rossini 0-1, 10' Trajkovski 0-2, 16' D'Haene 0-3, 43' Bokila 0-4, 74' Milunovic 0-5.

Opstelling: Muyters, De Fauw (60' Minne), D'Haene (60' Verstraete), Dachelet, Mareval (60' Hamalainen), Chevalier (53' Milunovic), Colpaert (60' Vandenbroucke), Delaplace (60' Van Der Haegen), Trajkovski, Bokila (60' Hyland), Rossini (60' Naessens).