Kan Liverpool Doni en Downing aantrekken vanuit China?
Yves Dekoning
| 7 reacties
Kan Liverpool Doni en Downing aantrekken vanuit China?
Foto: © SC

Volgens Sky Sports zouden Stewart Downing en Alexander Doni deze week naar Liverpool FC verhuizen. Opmerkelijk nieuws aangezien de club op stage is in China.

De makelaar van Alexander Doni schermt al een tijdje met een akkoord met Liverpool FC. De 31-jarige doelman is einde contract bij Roma. Liverpool vertrok zondag voor een trip doorheen Azië. Er zouden leden van de medische staf op Anfield zijn gebleven om de medische testen te kunnen afnemen.

Niet alleen Doni zou deze week tekenen, ook Stewart Downing duikt alweer op. Aston Villa wil de vleugelspeler niet verkopen en Liverpool heeft nooit de interesse toegegeven, maar toch wordt hij elke week aan de Reds gelieerd. Nu zou Arsenal een bod van twintig miljoen euro hebben uitgebracht. Toch zou Downing nog steeds liefst naar Liverpool trekken.

Sky Sports gelooft dat de onderhandelingen deze week tot een goed einde kunnen komen. Dat zou straf zijn aangezien zowel manager Kenny Dalglish als sportief directeur Damien Comolli met de rest van de ploeg in China zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties