Telenet onthult nieuw team en programmatie

Jelle Vereecke
| 69 reacties
Telenet onthult nieuw team en programmatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Telenet heeft vandaag de namen bekend gemaakt van de nieuwe ploeg presentatoren, commentatoren en analisten. De opvallendste naam is Filip Joos, die waarschijnlijk zal opteren voor een duobaan.

Er werd al een tijdje gespeculeerd over de komst van Filip Joos en die is nu ook officieel bekendgemaakt door Sporting Telenet. Opvallend is dat Joos een duobaan zal uitoefenen. Joos zal in dienst blijven als commentator bij de VRT, maar zal dus tegelijkertijd commentaar geven voor Sporting Telenet.

Een interessante deal voor Joos, want zo kan hij ook proeven van buitenlands topvoetbal - Telenet bezit immers de rechten op het internationale voetbal. Bij de VRT zal Joos volgend jaar dan ook het EK in Oekraïne en Polen kunnen verslaan.

Joos zal elke week twee van de drie belangrijkste wedstrijden becommentariëren, de derde wedstrijd is voor Bram Lambert. Tim Wielandt, Thomas Liekens en Gunther Vanhandenhoven zullen als lijnreporters de interviews naast het veld afnemen. Co-commentatoren zijn Marc Degryse, Geert Devlieger en Eddy
Snelders
.

Sporting Telenet zal ook enkele voetbalmagazines aanbieden. Op maandag is er Sporting Replay met Bram Lambert, waarin een overzicht van alle hoogtepunten uit het voorbije binnenlandse en buitenlandse voetbalweekend zal worden gepresenteerd.

Donderdagavond komt de kijker in Sporting Belgium alles te weten over het Belgisch voetbal in de breedste zin van het woord: de Belgische competitie, maar ook de Belgen in het buitenland. Op zaterdag brengt Tim Wielandt in Kick ’n Rush de kijker op de hoogte van de wedstrijden uit de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties