Wezet: 'Grote uitdaging dit seizoen'

Dirk Pieters
| 6 reacties
Wezet: 'Grote uitdaging dit seizoen'
Foto: © SC

Ook in de tweede klasse start de nieuwe competitie binnenkort. Voetbalkrant.com sprak steeds met een speler over het nieuwe seizoen. Vandaag laten we Mucahid Ceylan aan het woord voor Wezet. De voorstellingen gebeuren in willekeurige volgorde.

Was je tevreden over je vorige seizoen en werd de doelstelling behaald?

Ja we mogen best tevreden zijn van het voorbije seizoen. Ik denk dat we een goede ploeg hadden en ook goed voetbal hebben gebracht. Zelfs wanneer we onder druk stonden, probeerden we nog altijd mooi voetbal te brengen. Onze ambitie was ons zo snel mogelijk redden en zo hoog mogelijk proberen te eindigen. Dat is uiteindelijk mooi gelukt met een vijfde plaats in het klassement.

Hoe is de voorbereiding verlopen tot nu toe ?

De voorbereiding is goed verlopen. We waren in Vittel en we hebben goed gewerkt en enkele vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen Franse ploegen. Deze stage heeft ons een beetje het niveau getoond van de Franse ploegen. We zijn klaar om aan het seizoen te beginnen.

Is de ploeg versterkt ten opzichte van vorig seizoen?

We hebben veel veranderingen gekend dit jaar. Niet alleen op het gebied van spelers, maar ook in de technische staf. Ik denk dat het nog te vroeg is om me al uit te spreken over het niveau van de spelers.  Ik hoop dat ze zich snel zullen weten aan te passen. Dat zal het belangrijkste zijn om er opnieuw een ploeg van te maken.

Wat is misschien wel de beste transfer van de club/ welke uitgaande speler gaan jullie het hardste missen?

Ik denk dat de beste transfer de komst is van de nieuwe leidinggevenden. Ze willen stijgen naar eerste klasse binnen drie seizoenen. Vorig jaar hadden we een groep die zeer goed buiten het veld was. We vormden een hechte groep en iedereen kende mekaar reeds enkele jaren. Dit jaar zijn er veel nieuwe spelers bij. We moeten dus zo snel mogelijk toch een groep proberen vormen. Dat kan de sterkte van de ploeg worden.

Wat zijn de verwachtingen van dit seizoen?

Dit jaar zal de ambitie zijn om in de eerste helft van het klassement te geraken. De eindronde kan een ambitie worden, maar veel zal afhangen van onze competitiestart.

Wie is volgens jou de titelkandidaat en welke ploeg zal het moeilijk krijgen om zich te redden?

Ik kan niet zeggen wie kampioen zal worden en welke ploeg zal dalen. Er zijn altijd wel verrassingen in de competitie. Ik hoop enkel dat wij eerder zullen stijgen dan dalen. Maar dat zou geen probleem mogen zijn.

Wie zal de topschutter worden voor het nieuwe seizoen?

Ik ken niet alle aanvallers van andere ploegen  maar ik denk dat onze aanvaller Fabio Carraciolo wel in de top 5 van de beste aanvallers zal komen.

Welke ploeg zal de revelatie worden van het nieuwe seizoen?

Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee, maar waarom wij niet ?  

Prognose Voetbalkrant.com: 6de plaats

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties