Vermaelen: "Lukaku zal de kans krijgen om zich te tonen"

Fabian Morren
| 16 reacties
Vermaelen: "Lukaku zal de kans krijgen om zich te tonen"
Foto: © SC

Ook de Premier League gaat dit weekend weer van start. Thomas Vermaelen hoopt met Arsenal een gooi te doen naar de titel. Al is de concurrentie dit jaar weer zeer groot.

"Wij hebben dezelfde spelersgroep als vorig seizoen, dus ik heb er vertrouwen in dat we opnieuw zullen meestrijden voor de prijzen. De druk is groot, want Arsenal gaat elk jaar voor de titel", zo vertelt Vermaelen aan de VRT.

Nochtans staan Fabregas en Nasri wel op het punt om te vertrekken. "Ik weet niet wat er nog zal gebeuren. Maar die jongens zijn professioneel genoeg om dat uit hun hoofd te zetten."

Vermaelen verwacht onder meer concurrentie van Manchester City. "Chelsea heeft in het verleden ook een ploeg bijeengekocht en die hebben toch ook een paar titels gepakt", weet de Rode Duivel. "Maar het is geen garantie op succes. Je moet ook een ploeg vormen op het veld. Hun selectie is wel heel sterk. Ik verwacht ze vooraan."

Bij Chelsea haalde men onder meer Lukaku. "Romelu komt in een goede ploeg terecht en hij is nog jong. Maar hij heeft genoeg talent en ook fysiek kan hij zeker mee in de Premier League. Ik denk dat hij voldoende zijn kans zal krijgen om zich te tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties