Guardiola: "Real fitter dan wij? Onzin"

Sam Soetaers
| 13 reacties
Guardiola: "Real fitter dan wij? Onzin"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona is een week later aan de voorbereiding begonnen dan Real Madrid. Maar heeft dat ook gevolgen voor de heenwedstrijd van de Supercup die zondag gespeeld wordt? Zijn de mannen van Mourinho nu fysiek sterker dan die van Guardiola?

Allemaal nonsens”, verdedigt Pep Guardiola zijn aanpak. “Ik gaf gewoon de voorkeur aan een langere vakantie voor mijn spelers. Het wordt opnieuw een loodzwaar seizoen en dan is voldoende rust nemen belangrijk.”

Trouwens, ik heb de indruk dat de Supercup voor beide ploegen geen belangrijke prijs is. Wie wint was gewoon beter dan de andere, zo simpel is het.” Guardiola wil een beroep doen op zijn volledige kern, ondanks dat sommigen nog maar weinig trainingen in de benen hebben of geblesseerd zijn.

"We zijn nog maar weinig bij elkaar geweest, vandaar die keuze. Ik heb werkelijk geen idee hoe Real gaat spelen. Ze hebben veel spelers die op verschillende posities kunnen spelen. Maar goed, wij zijn ambitieus en we gaan zeker niet met de terugwedstrijd in ons hoofd aan de aftrap verschijnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties