Reactie Koster: "Door stommiteit Refaelov met tien tegen tien"

Melissa Maes
| 88 reacties
Koster: "Door stommiteit Refaelov met tien tegen tien"
Foto: © SC

Club Brugge won met het kleinste verschil van OH Leuven en staat zo aan kop in de Jupiler Pro League. “Dat we nu bovenaan staan, is leuk maar niet meer dan dat.”

“Ik vond dat we de eerste helft te veel de oplossing door het midden zochten. Er kwamen te weinig voorzetten van de flanken. Zo bemoeilijkten we het onszelf. Dat heb ik ook tijdens de rust gezegd”, zegt Adrie Koster aan Het Nieuwsblad.

“Nadien ging het beter. Met Dirar in te brengen, wilden we een viermansmiddenveld met Refaelov als nummer tien. Maar door een stommiteit van Refaelov kwamen we weer met tien tegen tien.”

"Ik vond het dom dat hij dat op zo'n moment doet. Vooral omdat we er elke week op hameren dat dit niet mag gebeuren, want het heeft ons vorig seizoen de das omgedaan. Ik was niet blij. Zelf besefte hij ook direct dat hij zijn ploeg te kort deed. Hij baalde als een stekker. Terecht.”

Club won met het kleinste verschil dankzij een owngoal van Kevin Roelandts. “Ik dat het doelpunt dat Lestienne voordien scoorde, geen offside was. Het is het goed recht van OHL om ons zo op te vangen, maar ik vind het goed dat dit toch met 1-0 wordt afgestraft. Dat we nu bovenaan staan, is leuk maar niet meer dan dat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties