Guardiola: "Onder indruk van Real Madrid"

Guardiola: "Onder indruk van Real Madrid"
Foto: © SC

Barcelona speelde 2-2 gelijk op en tegen een sterker Real Madrid. Dat zag ook coach Pep Guardiola, die best wel vrede kon nemen met het behaalde gelijkspel.

“We wisten op voorhand dat dit een zware wedstrijd zou worden”, zei Guardiola na afloop van de heenwedstrijd van de Spaanse Supercup. “Wij hadden moeite om in ons ritme te komen. Ik ben geschrokken van Real Madrid. Mijn complimenten voor de mannen van Mourinho. Ze waren echt heel goed.”

“Ik kan absoluut vrede nemen met die 2-2. Je mag niet vergeten dat Real Madrid de betere kansen had. Ik hoop volgende week op de massale steun van onze fans. Zij kunnen ons erdoor helpen als onze benen niet willen.”

Ronaldo: “We verdienden meer”

Maar ondanks dat Real de betere kansen had, speelde het maar gelijk. “Al heeft de ref een strafschop in ons voordeel niet gefloten”, weet Cristiano Ronaldo. “Valdes haalde mij neer, maar de ref floot geen strafschop. Ach, ik moet gewoon de beslissing van de scheidsrechter respecteren.”

De middenvelder van Real Madrid zag zijn ploeg een goede wedstrijd spelen. “We hadden de betere kansen en meer balbezit. We verdienden gewoon om te winnen. Er wacht ons nu nog een zware terugwedstrijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties