Akpala: "Ik mag nog steeds naar een andere club gaan"

Jarryd Naegels
| 21 reacties
Akpala: "Ik mag nog steeds naar een andere club gaan"
Foto: © SC

Een bedrijvige Joseph Akpala bezorgde gisteren Club de zege tegen Zestafoni. De aanvaller scoorde twee treffers en toonde zich een gesel voor de bezoekende defensie. "Ik probeer altijd positief te blijven."

Akpala speelde gretig en kreeg heel wat kansen. "We hebben Zestafoni niet de indruk willen geven dat ze hier iets konden komen rapen", aldus de gewezen topschutter. "We hebben ze nooit in de match laten komen. Wel  jammer dat we in de tweede helft weer een terugval kenden. Dat blijft een werkpunt."

De goedlachse spits van de Bruggelingen zal komende zondag tegen Anderlecht wellicht tevreden moeten zijn met een plek op de bank. Bjorn Vleminckx is dan weer fit. "Misschien zit ik dan weer gewoon op de bank. Ook vanop de bank zal ik echter positief  blijven", zegt Akpala.

Bovendien mag hij Jan Breydel nog steeds verlaten. "Mijn situatie is nog niet veranderd", weet de spits van blauw-zwart. "Ze willen een andere tweede spits en dus mag ik vertrekken. Zolang ik hier speel, zal ik echter mijn best blijven doen. Er is geen haast en druk bij een eventuele transfer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties