Utrecht-speler staat aan de kant met alcoholprobleem

Jarryd Naegels
| 3 reacties
Utrecht-speler staat aan de kant met alcoholprobleem
Foto: © SC

Jacob Lensky is voor onbepaalde duur niet inzetbaar bij FC Utrecht. De speler van de Nederlandse club kampt met een alcoholprobleem en gaat zich laten behandelen.

De 22-jarige middenvelder beseft dat er iets moest gebeuren. "De huidige situatie is natuurlijk niet goed voor mij, maar ook niet voor Utrecht", weet hij.

"Met professionele hulp ga ik er nu hard aan werken om weer zo snel mogelijk van waarde voor de club te worden", aldus Lensky. De afgelopen periode miste hij meerdere trainingen omdat hij al verschillende migraineaanvallen kreeg. "Die migraine is te herleiden tot een alcoholprobleem", klinkt het bij de club.

Technisch directeur Foeke Booy wil de speler helpen. "Overmatig drankgebruik en topsport zijn niet verenigbaar en dat erkent Jacob zelf ook", zegt hij.

"Maar we hebben veel respect voor Jacobs openheid over zijn alcoholprobleem. Intern is inmiddels iedereen geïnformeerd en zowel bij de spelers als de staf ontmoet hij begrip en de bereidheid hem te ondersteunen in zijn programma."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties