Reactie Leekens doet oproep: "Geef de jongens het vertrouwen"

Robby Morren
Robby Morren
| 46 reacties
Leekens doet oproep: "Geef de jongens het vertrouwen"
Foto: © SC

Nu Turkije punten verloor tegen Oostenrijk heeft België opnieuw een kansje op de tweede plaats in de groep. Dat beseft ook Georges Leekens die toch vooral op de eigen prestaties wil concentreren.

Robby Morren vanuit Brussel

"Turkije wint niet ondanks een strafschop, misschien is dat een teken dat het geluk wat aan het keren is. Maar we moeten eerst naar onszelf kijken en bescheiden blijven."

Hoewel België op 7 oktober absoluut moet winnen tegen Kazachstan om nog een kans te maken op die tweede plaats, wil Leekens niet te veel druk op zijn spelersgroep leggen. "De spelers weten dat ze moeten winnen, geef die jongens het vertrouwen", zo richtte hij zich tot de verzamelde pers.

"Wij moeten naar onszelf kijken en niet naar het verleden, dat is voorbij. Nu moeten we alles focussen op de volgende wedstrijd."

Geloof in het project
Leekens kwam nog even terug op de negatieve commentaren na het gelijkspel tegen Azerbeidzjan. "Ik heb veel op mij genomen en de jongens uit de wind gezet. Ik heb met hen een fantastische tijd gehad de laatste 3-4 dagen. Er is nog veel werk aan de winkel maar ik geloof in dit project", besloot de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties