Podevijn: "Niemand bij Aalst had dit durven dromen"

Dirk Pieters
| 8 reacties
Podevijn: "Niemand bij Aalst had dit durven dromen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aalst is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de tweede klasse. Een start waar niemand echt rekening mee had gehouden. Ook Jens Podevijn had zo'n start niet verwacht.

"Zo een start had eigenlijk niemand verwacht. We waren wel gefocust om goed te beginnen aan de competitie. Want als je uit je eerste matchen weinig punten haalt, dan zal je een hele tijd moeten achtervolgen. Nu kunnen we zonder stress aan de volgende match beginnen", aldus Podevijn aan onze redactie.

Dus we mogen stellen dat de aanpassing van derde klasse naar tweede dus beter verlopen is dan verwacht? "De stap verloopt inderdaad veel vlotter dan iedereen had gedacht. Dit was ook door een mindere voorbereiding, maar in de competitie loopt het wel goed. In tweede klasse krijgen we nu veel meer ruimte dan in derde klasse, dus voor ons is het nu wel makkelijker voetballen."

Dit weekend staat er een eerste echte topper op het programma als we het klassement bekijken. Eendracht Aalst begon sterk een de competite en moet op bezoek bij Oostende. Twee ploegen die hun competitiestart niet gemist hebben. "Ik verwacht een aartsmoeilijke verplaatsing naar Oostende. Ze zullen ons zeker niet onderschatten nu we een zeven op negen gehaald hebben. De eerste matchen hebben veel ploegen ons misschien onderschat, maar dat zal nu niet meer het geval zijn. We moeten vooral de eerste twintig minuten goed doorkomen, want ze zullen net als Tienen furieus willen beginnen en ons meteen bij de keel willen grijpen. Aan ons om rustig te blijven en te blijven voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties