Porto topfavoriet in groep vol Europa League-winnaars

Tomas Taecke
| 6 reacties
Porto topfavoriet in groep vol Europa League-winnaars
Foto: © SC

Europa League-winnaar FC Porto probeert vanavond thuis tegen Shakhtar Donetsk een vervolg te breien aan het Europese succes van vorig seizoen. Zenit St-Petersburg en APOEL zijn de uitdagers van de topfavorieten in groep G.

PORTO - SHAKHTAR

Porto verloor nog nooit een thuiswedstrijd op de openingsspeeldag van de Champions League. Tegen Shakhtar willen de Portugezen dit record handhaven.

In hun 300ste Europese wedstrijd missen de Draken de geschorste Rolando en Guarin en de geblesseerde Alvaro. Steven Defour en Elaquim Mangala zijn opgenomen in de selectie en maken door de vele afwezigen misschien hun Champions League-debuut voor Porto.

Shakhtar mist geen belangrijke spelers. De Oekraïners willen samen met Porto doorstoten naar de volgende ronde en proberen vanavond een eerste resultaat neer te zetten.

 

APOEL FC - Zenit

Het Cypriotische APOEL overleefde drie voorrondes om zich te kwalificeren voor de groepsfase. Twee jaar na hun Champions League-debuut ontvangt APOEL het Zenit van Nicolas Lombaerts.

In een groep met de drie laatste Europa League of UEFA-Cup-winnaars is APOEL het zwakke broertje. De club uit Cyprus kan scherprechter worden wanneer vooral Zenit, Shakhtar en Porto onderling gaan uitmaken wie naar de achtste finales doorgaat.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Porto en Zenit zijn favoriet. Een gokje op APOEL of Shakhtar daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Porto de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 235 euro bij een gok van 150 euro, Zenit levert u 315 euro op. Bij winst van Shakhtar wint u 787 euro en bij een zege van APOEL krijgt u 510 euro.




 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties