Bailly: "Negativiteit over me moet stoppen"

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Bailly: "Negativiteit over me moet stoppen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Logan Bailly (foto) keept op dit ogenblik voor de Zwitserse topklasser Neuchâtel Xamax. Na een mislukte passage bij Borussia Mönchengladbach en een paar kapitale blunders bij de Rode Duivels wordt de doelman in België heel negatief bekeken. "Ik wil dat dit nu stopt", aldus Bailly.

Logan Bailly wordt vooral geviseerd door de pers omdat zijn prestaties op het veld niet in verhouding stonden met zijn levensstijl die toch weelderig mag genoemd worden. "Ik vraag me echt af waarom de pers steeds op mijn kap zit. Waar haalt men in godsnaam het recht vandaan om heel mijn privéleven uit te spitten?", vraagt de ex-doelman van RC Genk zich af in Sudpresse.

"Heel veel van wat er geschreven wordt, is fout of puur privé. Na dit interview ga ik heel lang zwijgen. Er zijn genoeg voetballer op deze wereld om te interviewen. Ik ben te veel te lang te braaf en vriendelijk geweest", gaat een boze Bailly verder.

"In België lijk ik wel vijand nummer één geworden. Toen ik in Luik werd veroordeeld voor een vechtpartij, opende het RTL-nieuws hiermee. Dit moet stoppen", besluit Bailly die momenteel geblesseerd aan de kant zit bij Neuchâtel Xamax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties