Udinese opnieuw koploper na zege

Tomas Taecke

Udinese neemt de leidersplaats opnieuw over van Napoli na de 2-0-zege tegen rode lantaarn Bologna. Lazio won met het kleinste verschil van Fiorentina (1-2).

Udinese is de verrassende leider na vijf speeldagen in de Serie A. Juventus kan de koploper nog bijbenen, dan moet het vanavond wel winnen van AC Milan. Udinese won deze middag met 2-0 van Bologna. Benatia scoorde op het halfuur, Di Natale legde de eindcijfers halfweg de tweede helft vast vanop de stip.

Ook Lazio wist zondagmiddag een mooie zege te boeken. Uit bij Fiorentina wonnen de Romeinen met 1-2. Cerci zette de Viola vroeg op voorsprong maar nog voor het halfuur herstelde Hernanes het evenwicht. Tien minuten voor tijd was het Miroslav Klose die de bezoekers de volle buit schonk (1-2).