Reactie Simons: "Weet nog niet of ik er bij ben in 2014"

Fabian Morren
| 55 reacties
Simons: "Weet nog niet of ik er bij ben in 2014"
Foto: © SC

De Belgen halen het EK niet. Misschien was het voor Timmy Simons wel de laatste kans om na het WK van 2002 nog eens een groot tornooi aanwezig te zijn.

Fabian Morren in Düsseldorf

Simons wil graag doorgaan tot het WK van 2014, maar zeker is hij daar nog niet van. “Ik moet het stap per stap bekijken”, zegt de middenvelder van Nürnberg. “Ik kan dat nu onmogelijk zeggen. Misschien lukt het volgend seizoen allemaal minder. Ik ga enkel door als ik fysiek een meerwaarde kan betekenen voor de ploeg.”

De verdedigende middenvelder wil er uiteraard graag bij zijn in 2014. “Het is een plezier om met deze groep te spelen”, glimlacht hij. “De sfeer is erg goed. Als ik nu 22 jaar was, zou ik met zekerheid kunnen zeggen dat ik er dan nog bij ben. Nu moet ik het telkens opnieuw bekijken.”

België verloor met 3-1 in Duitsland. Simons probeert het positieve mee te nemen uit deze wedstrijd. “Uit zo’n wedstrijden leren we veel. Dit brengt ons weer een stap vooruit. De sfeer is een groot verschil met vroeger. Waarom? Tja, alles heeft te maken met resultaten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties