KBVB op zoek naar nieuwe piste voetbalhotel

Melissa Maes
| 3 reacties
KBVB op zoek naar nieuwe piste voetbalhotel
Foto: © SC

De Koninklijke Belgische Voetbalbond onderzoekt een nieuwe piste voor de afwerking en de exploitatie van het hotel in het Nationaal Voetbalcentrum in Tubeke. Het imposante gebouw is al jaren het zorgenkind van de KBVB.

Het Nationaal Voetbalcentrum in Tubeke werd gebouwd met de opbrengst van Euro 2000. De sportieve installaties zijn al een tijdje afgewerkt, maar het aanpalende hotel ligt er onafgewerkt bij na het faillissement van een investeerder met een frauduleus verleden.

“We zoeken iemand om het hotel verder af te werken en daarnaast gaan we een uitbater contacteren. Door het project in twee op te splitsen hopen we er meer controle over te krijgen. Ook voor de bouw en de uitbating van het revalidatiecentrum volgen we een nieuwe piste”, zegt technisch directeur Michel Sablon.

De Rode Duivels trainden in het verleden nog maar een paar keer in Tubeke. "Tubeke is tijdens het spitsuur moeilijk te bereiken vanuit Brussel. Het is ook nog niet zeker of ze er in de toekomst zullen trainen en overnachten.”

“Dat zal afhangen van het uiteindelijke niveau van het hotel. Maar daar liggen wij niet wakker van. De accommodatie kan immers ook gebruikt worden door onze andere nationale ploegen", besluit Sablon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties