Reactie Vossen: "Tözser op middenveld gemist"

Nico Wieme
| 3 reacties
Vossen: "Tözser op middenveld gemist"
Foto: © SC

Jelle Vossen was voldoende hersteld van zijn enkelletsel om in Lokeren aan de aftrap te verschijnen. Veel plezier beleefde de Genkse spits niet aan zijn wederoptreden. "De nieuwe positie van Daniel Tözser was bepalend."

Na het blessureleed aan de enkel verscheen Jelle Vossen uiteindelijk aan de aftrap tegen Lokeren. De Genkse spits deed het niet onaardig, maar werd aan de rust uit voorzorg in de kleedkamer gelaten. "Onze coach (Mario Been, red.) wou geen risico nemen."

Door de vele afwezigen in de Genkse defensie zag Been zich genoodzaakt om Daniel Tözser een rij achteruit te schuiven. In functie van het team de minst slechte oplossing, maar dat wou Vossen even nuanceren. "Met deze nieuwe verdediging was het aanvankelijk even zoeken. Ik heb Daniel op het middenveld gemist. Hij is iemand die makkelijk de lijnen uitzet. Het was voor mij aanpassen dat hij niet in mijn rug speelde."

Toen Vossen zijn babbel beëindigd had, kreeg hij nog snel de opmerking te verwerken dat de top zes voor KRC Genk nu wel ver weg lijkt. "De weg is nog lang", repliceerde de Genkspits ad rem. "De competitie is nog maar juist begonnen. Er kan nog veel gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties