Interview Been: "Chelsea gaat ons niet verrassen"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Been: "Chelsea gaat ons niet verrassen"
Foto: © SC

Racing Genk staat voor een onmogelijke opdracht tegen Chelsea. Met een volle ziekenboeg wacht een wedstrijd tegen een potentiële Champions League-finalist. Toch laat Mario Been het hoofd niet hangen: "Wij gaan met vertrouwen naar Chelsea", vertelde hij tijdens de persbabbel.

Eén voordeel heeft Been alvast: de tegenstander zal hem op geen enkele manier kunnen verrassen. "Ik heb drie dvd's van Chelsea bekeken en zij spelen op een ongelooflijk niveau. Eigenlijk weten we alles van hen, we kennen hun selectie en hun manier van spelen. Die is altijd dezelfde dus ze gaan ons niet verrassen."

Dat de Genkse ziekenboeg vol zit, tempert het enthousiasme van de coach niet. "We zitten met veel geblesseerden en het is vervelend dat we steeds moeten wisselen maar ik ga met veel vertrouwen naar Chelsea, hoewel dat een loodzware opdracht is. We moeten het klaren met de jongens die we ter beschikking hebben."

"Naar zulke wedstrijden hunker je"
Mario Been

"Wij hebben ons geplaatst voor het fantastische gebeuren dat de Champions League is. We zullen natuurlijk een goede dag nodig hebben maar naar zulke wedstrijden kijk je uit, hier hunker je naar, ook al starten wij als underdog. De spelers moeten vertrouwen hebben in zichzelf."

De coach heeft twee boodschappen voor zijn jongens: "Ze moeten proberen een zo goed mogelijk resultaat te behalen en ze moeten er plezier aan beleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties