Vermaelen wint en scoort, Man U en Chelsea met zuinige zeges

Vermaelen wint en scoort, Man U en Chelsea met zuinige zeges
Foto: © SC

Thomas Vermaelen heeft zich in korte tijd weer belangrijk gemaakt bij Arsenal. Sinds zijn terugkeer verloor Arsenal niet meer. Zaterdag was hij goed voor een doelpunt. Chelsea en Manchester Unitede behaalden magere zeges.

Vermaelen stond weer in de basis en bedankte Wenger met de tweede goal in een 3-0 overwinning tegen West Bromwich. Hij duwde een voorzet van man-in-vorm Van Persie tegen de netten. Die nam zelf de eerste voor zijn rekening. Elf goals in elf matchen voor de Nederlander. Arteta maakte de klus helemaal af.

Man U en Chelsea met hakken over de sloot
Sir Alex Ferguson werd voor de wedstrijd tegen Sunderland nog gelauwerd voor zijn 25 jaar dienst. De Schot kreeg een tribune naar zich genoemd. Op het veld werd het echter geen feest. United moest rekenen op een own goal van ex-speler Wes Brown om op voorsprong te komen. Mignolet werd bij Sunderland vervangen door Westwood en die hield de Mancunians nog van een dubbele voorsprong.

Chelsea kon ook winnen, maar het bleef ook 'slechts' bij een 0-1 op bezoek bij Blackburn Rovers. Lampard scoorde en Lukaku bleef de hele wedstrijd op de bank.

Andere uitslagen:
Aston Villa – Norwich   3-2
Liverpool – Swansea   0-0


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties