Interview Reza: "Ik weet dat er interesse is"

Melissa Maes
| 15 reacties
Reza: "Ik weet dat er interesse is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard-voorzitter Roland Duchâtelet steekt zijn interesse voor Reza Ghoochannejhad niet weg, maar ook andere binnen- en buitenlandse clubs volgen de snelle spits van STVV. "Ik hou me er niet mee bezig."

Sint-Truiden kruipt langzaamaan uit een donker dal en staat niet langer op de allerlaatste plaats in het klassement. “Het is een goed begin dat we van die laatste plek weg zijn. Dat geeft ons vertrouwen. Nu moeten we nog zorgen dat we aan het einde van de rit hoger staan”, laat de altijd goedgeluimde Reza aan onze redactie weten.

Volgende week zondag staat de verplaatsing naar leider Anderlecht op het programma. “Ook naar die match kijken we uit. In het voetbal kan alles: de bal is rond en die kan alle kanten op. Tegen Standard wisten we ook een punt mee te pikken.”

Over de Rouches gesproken. Reza is naar eigen zeggen niet op de hoogte dat ex-STVV-voorzitter Roland Duchâtelet hem naar Luik wil halen. “Ik lees niet veel kranten. Het is wel een mooi compliment en leuk om te horen.”

“Standard is een topploeg met geweldige fans, maar die heb je hier bij Sint-Truiden ook. Er is niets concreet, dus hou ik er me ook niet mee bezig. Ik ben zeker geen dromer.” Reza weet tal van binnen- en buitenlandse scouts te lokken, maar ook dat doet hem voorlopig niets.

“Ik weet dat er interesse is, maar ik heb geen idee van welke clubs. Mijn zaakwaarnemers weten dat ze me pas iets moeten vertellen als het concreet wordt.  Nu bevalt het me hier prima in Sint-Truiden.”

Ook de tegenstanders weten nu wie het goudhaantje van STVV is. Zal het niet moeilijker worden om het doel te vinden? “Ik zal nog scherper en sluwer moeten worden. Dat maakt je alleen maar beter als voetballer”, besluit de snelle spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties