Wang: "Verrast door invalbeurt"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Wang: "Verrast door invalbeurt"
Foto: © SC

De Oosterse parel in de Cercle-selectie maakte zaterdagavond eindelijk wat speelminuten. Bob Peeters gunde de Chinees, die het er betrekkelijk goed vanaf bracht, een klein halfuur speelgelegenheid.

Yang Wang is al enkele jaren actief bij Cercle Brugge maar kon vooralsnog niet overtuigen. De Chinees is nog steeds een nobele onbekende, maar kreeg gisteren toch aardig wat minuten om zich in de kijker te spelen.

"Ik was eigenlijk verrast door de invalbeurt", gaf Wang aan na de nederlaag. "Ik was aan het warmlopen toen men plots vanop de bank riep dat ik mij moest klaarstomen om in te vallen".

Wang viel goed in maar had het wedstrijdverloop liever anders gezien: "Ondanks de invalbeurt ben ik allesbehalve tevreden. De eerste helft was zeer slecht, maar na de rust waren we beter en konden we de nederlaag nog afgewend hebben. We kregen enkele goede kansen, maar vingen er niets mee aan".

Na de wedstrijd was Bob Peeters zeer tevreden over de prestatie van de Chinese invaller: "Als ik iets positief onthoud van deze wedstrijd is het wel de invalbeurt van Yang Wang. De Chinees komt opnieuw aan de oppervlakte en is nu klaar voor het grote werk. We hebben een goed gesprek gehad en ik ben tevreden dat hij terug is", aldus Bob Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties