Ferguson geplaagd door ongezien blessureleed

Tomas Taecke
| 12 reacties
Ferguson geplaagd door ongezien blessureleed
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sir Alex Ferguson krabt zich in de haren. Na het midweek-duel in Fulham ziet hij Ashley Young en waarschijnlijk ook Phil Jones voor weken uitvallen. United wordt dit seizoen meer dan ooit geteisterd door blessures.

Manchester United won dan wel met 0-5 in Londen, toch was de stemming na afloop van de wedstrijd bedrukt. Aan het lange rijtje geblesseerden, mag Sir Alex Ferguson nog enkele sleutelnamen toevoegen.

Revelatie Phil Jones kreeg in een duel met Clint Dempsey een elleboog in het aangezicht, waardoor hij mogelijk zes weken buiten strijd zal zijn. Een scan moet de ernst van de blessure aan het licht brengen.

Ook Ashley Young moest vroegtijdig naar de kant tijdens het duel op Craven Cottage. Young onderging een aanslag van Etuhu waar de buitenspeler een knieblessure aan overhield. Vermoedelijk zal ook hij het wintervoetbal aan zich moeten laten voorbijgaan.

Alsof dat nog niet genoeg is, viel ook Rio Ferdinand eerder deze week uit met een voetblessure. Het rijtje geblesseerden bij de landskampioen is indrukwekkend: naast de nieuwe slachtoffers liggen ook Vidic, Fletcher, Fabio, Anderson, Owen en Cleverley in de lappenmand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties