Norwich gaat shoppen om behoud veilig te stellen

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Norwich gaat shoppen om behoud veilig te stellen
Foto: © SC

Norwich City is een grote verrassing in de Premier League dit seizoen. Om het behoud veilig te stellen, willen 'The Canaries' straks in januari de markt op gaan.

Norwich City staat momenteel in de middenmoot op de tiende plaats. "Iedereen dacht bij aanvang van het seizoen dat we helemaal onderaan zouden bengelen. We gaan er nu alles aan doen om ook volgend seizoen in de Premier League te kunnen spelen", laat manager Paul Lambert optekenen in de Britse pers.

Lambert bedoelt dat de club straks de markt op gaat om spelers aan te kopen. "Ik heb aan mijn team verteld dat er in januari nog versterking bij zal komen. Het wordt wel niet gemakkelijk want niemand wil in de winter zijn beste spelers laten gaan. Daardoor zijn de prijzen ook veel hoger dan in de zomer", weet Lambert.

Norwich wil ook een gezonde club blijven en houdt vast aan een streng salarisplafond. "We zullen heel creatief moeten zijn. Het is aan de clubleiding om de juiste beslissingen te nemen", aldus nog Lambert die vandaag Tottenham Hotspur in de ogen kijkt.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties