"Chelsea gelooft in Romelu Lukaku"

Melissa Maes
| 104 reacties
"Chelsea gelooft in Romelu Lukaku"
Foto: © SC

Romelu Lukaku moest zich de afgelopen maanden bij Chelsea tevreden stellen met enkele korte invalbeurten in de Engelse competitie. Dat is volgens zijn manager Christophe Henrotay heel normaal.

Romelu Lukaku speelde sinds zijn komst bij Chelsea deze zomer vooral in de League Cup en bij het tweede elftal. “Wij hadden deze situatie verwacht”, aldus Christophe Henrotay in HLN.

“Het is naïef te denken dat Lukaku bij Chelsea meteen in de basis zou staan en dat hij meteen zou presteren zoals bij Anderlecht. Het is nog veel te vroeg voor een evaluatie. Bij een baby kijk je toch ook niet of hij na zes maanden al kan stappen.”

Lukaku’s manager denkt dat de situatie snel zal evolueren. Nicolas Anelka trekt naar China en Didier Drogba en Salomon Kalou hebben verplichtingen op de Africa Cup.

“Het zou mooi zijn als hij af en toe eens twintig of dertig minuten zou kunnen spelen én scoren. Maar dat blijft bonus. Chelsea gelooft in Romelu. Waarom hebben ze anders achttien miljoen betaald aan Anderlecht? Lukaku voelt geen druk."

En wat als Lukaku op de bank blijft? "In de zomer bekijken we of een uitleenbeurt een optie is, maar voorlopig zijn we heel tevreden bij Chelsea."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties