Reactie Raman: "Titel is ons doel niet"

Melissa Maes
| 27 reacties
Raman: "Titel is ons doel niet"
Foto: © SC

Ondanks het verlies tegen Lierse (2-1) is de youngster van AA Gent, Benito Raman, tevreden met zijn invalbeurt. “Het is jammer dat we verloren, maar ik ben toch blij met mijn speelminuten.”

Melissa Maes in Lier

“Lierse is een moeilijke ploeg, ook voor topclubs. Net voor mijn invalbeurt viel de 2-1, dat was wel een tegenvaller. Maar we mogen niet te lang blijven stilstaan bij deze match”, laat Benito Raman optekenen.

“Woensdag staat er opnieuw een wedstrijd op het programma en daar moeten we ons nu op concentreren.” Dan neemt AA Gent het in de terugmatch van de Beker van België op tegen Lokeren.

De Buffalo’s lieten wel de mogelijkheid liggen om leider te worden. “Onze ambitie is om een Europees ticket in de wacht te slepen, de titel is ons doel niet. We moeten gewoon proberen om zo lang mogelijk de tweede plaats vast te houden.”

De zeventienjarige aanvaller geniet van de speelminuten die hij krijgt van trainer Trond Sollied. “Ik probeer altijd het beste van mezelf te geven wanneer ik mag invallen. Zo hoop ik toch telkens nieuwe kansen te creëren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties