De Bruyne: “Alvast beter dan O'Sullivan”

De Bruyne: “Alvast beter dan O'Sullivan”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na enkele zware dagen heeft Genk-middenvelder De Bruyne zijn droomtransfer naar Chelsea beet. De jonge middenvelder was tevreden na de lange onderhandelingen en beseft dat hij een grote stap voorwaarts zet.

“Dit is een paar stappen hoger dan bij Genk. Maar ik heb geduld en weet dat het hard zal zijn in het begin. Door het seizoen uit te doen bij Genk kan ik al meer ervaring opdoen”, aldus De Bruyne.

De Genkenaar denkt niet dat hij de laatste maanden bij zijn huidige club met minder engagement zal strijden. “Ik ben nog meer dan gemotiveerd om voor Genk te spelen. Als ik er nu zes maanden met mijn klak naar gooi, dan gaan ze dat bij Chelsea ook wel zien.”

Over zijn toekomstige jaren bij Chelsea is De Bruyne alvast hoopvol. “Ik begin de voorbereiding van volgend seizoen alvast bij Chelsea. Ik ga normaal mee op stage naar de Verenigde Staten. Daarna zien we wel of ik me kan tonen om meteen bij Chelsea te kunnen blijven.”

“De eerste optie was een uitleenbeurt, dus dat zou geen ontgoocheling zijn. Er hebben zich al clubs gemeld, dat is positief.”

Voor De Bruyne waren het enkele zware dagen waarin zijn geduld soms op de proef werd gesteld. De 20-jarige middenvelder ging er echter op speelse wijze mee om. “Ik speelde intussen wat pool met de chauffeur die me rondreed voor de testen.”

“Ik weet niet hoeveel spelletjes we gespeeld hebben, maar ik ben nu alvast beter dan Ronnie O’Sullivan”, grapte De Bruyne tegenover HNB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties