Barcelona verwelkomt Sporting Gijon zonder Messi

Glenn Schrader
| 1 reacties
Barcelona verwelkomt Sporting Gijon zonder Messi
Foto: © SC

De Argentijnse wereldspeler heeft vijf gele kaarten gepakt in het seizoen en zit dus geschorst in de tribune. De Catalanen zullen er alles aan doen om te winnen en bijgevolg de voorsprong van Real Madrid te verkleinen.

De grootste zorgen voor Barcelona ligt bij het gemis aan de creativiteit van Messi. De Argentijn zit in de tribune na vijf gele kaarten in de competitie. Ook Sergio Busquets zit een schorsing uit. Eric Abidal en Thiago kunnen daarbij ook niet spelen door blessures.

Sporting Gijon zal er alles aan doen om een vernedering te voorkomen. Zo behaalde de Spanjaarden hun grootste verliest ooit in La Liga tegen Barcelona. Ze verloren in 1952 met 9-0 in Camp Nou. Vandaag zullen ze niet kunnen rekenen op de doelpunten van Adrian Colunga, de spits is drie weken out.

Wat denkt Bwin over het duel?

Barcelona is favoriet. Een gokje bij BWIN op Sporting Gijon daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Barcelona met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  108 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Sporting Gijon win je 2300 euro.

Vanavond worden er ook andere duels gespeeld in de Primera Division

Deze kan u ook GRATIS en LIVE bekijken bij Bwin.

Mallorca – Osasuna
Getafe – Malaga
Rayo Vallecano – Racing Santander
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties