Is Cardiff voldoende hersteld na de League Cup?

Glenn Schrader
| 2 reacties
Is Cardiff voldoende hersteld na de League Cup?
Foto: © SC

Na de finale in de League Cup hoopt Cardiff Manager Malky Mackay dat zijn ploeg helemaal fit is voor de wedstrijd tegen West Ham United. The Hammers zelf zullen met een overwinning terug aansluiting proberen vinden met Southampton.

Cardiff zal proberen hun slechte vorm in de Championship te herstellen. The Bluebirds wonnen maar één van hun vijf laatste competitiewedstrijden en ze moesten zich 120 minuten inzetten tijdens de wedstrijd in de finale van de League Cup tegen Liverpool, waardoor volle frisheid geen garantie is.

West Ham daarentegen doet het heel wat beter. Ze waren ongeslagen in de competitie in februari en pakten acht punten in vier wedstrijden. Hierdoor staan ze op een mooie tweede plaats in de Championship en lijkt promotie naar de Premier League dus niet veraf.

Wat denkt Bwin over het duel?

Cardiff City is favoriet. Een gokje bij BWIN op West Ham daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Cardiff met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van West Ham win je 280 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties