PSG opnieuw leider na winst tegen Ajaccio

Jefrey Van der Straeten
| 0 reacties
PSG opnieuw leider na winst tegen Ajaccio
Foto: © SC

PSG heeft vandaag gedaan wat het moest doen: winnen tegen Ajaccio. Met de 4-1-winst nemen de Parisiens opnieuw de leiding over van Montpellier.

Paris Saint-Germain won vandaag met 4-1 van de Corsicaanse club Ajaccio. Op het halfuur kende de club uit de Franse hoofdstad even een goed moment; in drie minuten werd tweemaal gescoord. Topaankopen Jérémy Menez en Javier Pastore zorgden voor een geruststellende 2-0-voorsprong.

Toch kwam Ajaccio in de eerste helft nog langszij via Poulard. Met een 2-1-ruststand was alles nog mogelijk, maar toch duurde het tot het einde van de wedstrijd eer PSG zekerheid had dat het de wedstrijd winnend zou gaan afsluiten. In de slotminuten diepte men de score nog uit met doelpunten van Hoarau en Néné. Al bij al een moeizame zege voor PSG, al zal men dat snel vergeten bij het bekijken van de rangschikking.

Daar staan de Parisiens opnieuw op de eerste plaats, nadat seizoensrevelatie Montpellier gisteren punten liet liggen. De club uit de Provence slaagde er pas in de slotminuten in om een punt uit de brand te slepen in Dijon.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties