Reactie Thijs: "Ref, laat je niet beïnvloeden"

Melissa Maes
| 19 reacties
Thijs: "Ref, laat je niet beïnvloeden"
Foto: © SC

AA Gent kan weer beroep doen op Bernd Thijs. De sterkhouder van de Buffalo's zette zijn ploeg na een kwartier spelen op voorsprong. "Ik heb de ref gezegd dat hij zich niet mocht laten beïnvloeden door het publiek."

Melissa Maes in Mechelen

Scheidsrechter Ed Janssen wees na bijna een kwartier spelen naar de stip. Bernd Thijs twijfelde niet en zette de 0-1 op het scorebord. Het thuispubliek begreep de beslissing van de ref niet en maakte dat ook duidelijk.

“Ik heb de ref gezegd dat hij zich niet mocht laten beïnvloeden door het publiek. Daarop zei hij: ‘Ik ben het gewoon om voor vijftigduizend man te fluiten, dan kan ik tienduizend wel aan’”, laat Thijs optekenen.

Elimane Coulibaly gaf aan dat hij de strafschop wou nemen. “Couli mocht die trappen, maar ik vroeg hem of hij zich goed voelde. Toen gaf hij de bal af aan mij. Hij scoort sowieso tegen KV Mechelen (lacht).”

Thijs speelt ook de hoofdrol in een reclamefilmpje van Voo, de zender die in Wallonië over de rechten van de Belgische competitie beschikt. "Ik dacht dat het alleen in Wallonië ging verschijnen en plots duikt het overal op. Het was leuk om te doen en ik vind het ook goed gedaan.”

Bekijk het filmpje opnieuw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties