Huntelaar consulteert Ajax-dokter

Tomas Taecke
| 0 reacties
Huntelaar consulteert Ajax-dokter
Foto: © SC

Klaas-Jan Huntelaar is nog steeds herstellende van de zware botsing tijdens de oefeninterland op Wembley. De spits van Schalke bracht maandag een bezoekje aan Ajax-dokter Edwin Goedhart.

Schalke-spits Klaas-Jan Huntelaar zal er donderdag waarschijnlijk niet bijlopen wanneer Schalke zich in de Europa League meet met streekgenoot FC Twente. De mooie confrontatie komt te vroeg voor de Oranje-international, die vorige woensdag zwaar in botsing kwam tijdens het treffen met Engeland.

Huntelaar hield een zware hersenschudding over aan het ongeluk en wil het zekere voor het onzekere nemen. "Een profvoetballer gaat altijd de grens opzoeken om toch te kunnen spelen", liet Huntelaar optekenen in de Telegraaf. "Maar bij een hoofdblessure ligt dat anders. Met mijn hersenen moet ik het nog een hele tijd doen".

Huntelaar liet het Bundesliga-duel tegen Freiburg aan zich voorbijgaan en verblijft nog enkele dagen in zijn vaderland. De spits maakte van de gelegenheid gebruik om op De Toekomst in Amsterdam zijn oude clubdokter Edwin Goedhart op te zoeken.

"In mijn Ajax-periode liep ik destijds ook een zware hersenschudding op. Toen heeft Goedhart mij kunnen helpen met enkele testjes. Het lijkt mij raadzaam om die testen opnieuw uit te voeren", aldus Huntelaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties