Interview Reza: "Het behoud van STVV verzekeren"

Melissa Maes
| 0 reacties
Reza: "Het behoud van STVV verzekeren"
Foto: © SC

Reza Ghoochannejhad is naar eigen zeggen niet bezig met een mogelijke transfer. Afgelopen dagen toonde FC Utrecht nog interesse in de aanvaller, maar de topschutter van STVV wil zich nu enkel concentreren op het behoud van de Kanaries.

“Ik weet dat enkele Nederlandse en Belgische clubs interesse in me hebben, maar er is niets concreet. Ik hou me nu niet bezig met een mogelijke transfer. Eerst wil ik het behoud van STVV verzekeren, daarna zien we nog wel waar mijn toekomst ligt”, zegt Reza Ghoochannejhad aan onze redactie.

Had de topschutter van STVV dit scenario verwacht, vechten tegen degradatie? “Zeker niet. Ik denk dat geen enkele speler degradatiekandidaat wil zijn, maar het is nu zo. Ik heb geen spijt van mijn keuze voor Sint-Truiden. Ik heb dit seizoen al veel meegemaakt en veel geleerd.”

De Kanaries wisten afgelopen zaterdag voor het eerst te winnen in 2012, 1-0 tegen Zulte Waregem. “De ontlading was enorm in de kleedkamer. Het was al van november geleden dat we nog eens konden winnen. Die zege geeft ons veel vertrouwen naar PO3 toe.”

“Als we voorlaatste blijven is dat gunstig voor ons. We moeten iedere wedstrijd als een finalematch bekijken. Ik vind het wel jammer dat we vijf keer tegen dezelfde club (Westerlo, nvdr.) moeten spelen, maar dat zijn nu eenmaal de regels.”

Reza sukkelde wekenlang met een buikspierblessure, maar de topscorer van STVV is klaar voor de play-offs. “De laatste twee matchen mocht ik invallen en ik voel dat ik terug fit geraak. Ik heb met de coach (Franky Van der Elst, nvdr.) gesproken. PO3 is het belangrijkst en ik moet tegen dan helemaal klaar zijn. Nu moet ik voornamelijk ritme opdoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties