Ben Arfa ziet zichzelf de Gouden Bal winnen

Glenn Schrader
| 6 reacties
Ben Arfa ziet zichzelf de Gouden Bal winnen
Foto: © SC

Hatem Ben Arfa heeft zijn ambities voor de komende jaren uitgesproken. De Franse aanvallende middenvelder van Newcastle werd vorig seizoen nog door een dubbele beenbreuk geteisterd, maar kijkt nu volop naar de toekomst.

Voor Ben Arfa is alles nog mogelijk in zijn carrière. "Ik heb nog steeds hetzelfde plan als toen ik met voetballen begon; één van de beste spelers ooit worden", laat de Fransman weten in France Football. "Uiteraard ben ik wat tijd kwijtgeraakt in mijn carrière, maar ik heb nog steeds de indruk dat ik het ver kan schoppen."

Vooral de komende jaren zijn volgens hem belangrijk. "Ik zie wel ontzettend uit naar de komende drie, vier jaar", zo vervolgt de aanvaller. "In die periode zie ik mezelf mijn piek bereiken. Het winnen van het WK 2014 in Brazilië bijvoorbeeld, of het winnen van de Gouden Bal. Ik zit nog altijd vol met dromen."

Op 3 oktober 2010 werd Ben Arfa door het noodlot geteisterd. Na een paar minuten moest de aanvallende middenvelder een veel te harde tackle van De Jong incasseren, met een dubbele beenbreuk tot gevolg. De middenvelder was minstens zes maanden uitgeschakeld, maar is nu volop terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties