Balotelli: "Geef me tijd"

Andrea Doino
| 7 reacties
Balotelli: "Geef me tijd"
Foto: © SC

Mario Balotelli werd geïnterviewd door niemand minder dan Noel Gallagher van Oasis van de BBC. In dat gesprek laat de jonge Italiaan weten dat hij inderdaad volwassener moet worden, maar dat mensen niet mogen vergeten dat hij nog maar 21 is.

Vijf weken had Gallagher nodig om een interview met Mario Balotelli te kunnen regelen. De Italiaan praat niet graag met de media, maar maakte een uitzondering voor de BBC. Het was de zanger van Oasis die Balotelli heeft kunnen overtuigen, aangezien muziek één van zijn grote passies is.

Gallagher is fan van The Citizens en mocht sterspeler Balotelli interviewen. “Als Mancini vindt dat ik mij volwassener moet gedragen, dan heeft hij gelijk, maar langs de andere kant moet hij ook niet vergeten dat ik nog maar 21 ben en dat ik nog jong ben. In vergelijking met vorig seizoen ben ik wel veranderd.”

“De aanwezigheid van Mancini was de voornaamste reden van mijn komst. Als hij er niet was, zou ik nooit naar Manchester zijn gekomen. Nu dat ik hier ben, moet ik wel zeggen dat ik tevreden ben.”

“Mancini heeft gelijk, maar ik ben 21 jaar oud. Soms wil ik gewoon rustig op café gaan met kameraden zoals iedereen dat van mijn leeftijd doet", besloot Supermario.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties