Olsen: "In 90 minuten kunnen wij iedereen verslaan"

Olsen: "In 90 minuten kunnen wij iedereen verslaan"
Foto: © SC

Ondanks een verlies vorige week tegen Rusland is Deens bondscoach Morten Olsen er zeker van dat zijn ploeg klaar zal zijn voor het EK. Hij ziet zijn ploeg sterk genoeg om de concurrentie met Nederland aan te gaan.

"We weten waar we naartoe willen", aldus Olsen aan Voetbal International. "Het zal wel in orde komen. Ons spel in de kwalificatiereeks was namelijk erg goed. En gelooft u mij: op een EK, met drie wedstrijden in tien dagen, kan echt van alles gebeuren."

"Zeker in negentig minuten kunnen wij alle landen verslaan. Daarvan ben ik overtuigd. Dat kunnen we niet alleen, daar geloven we ook in. Van de laatste vijf wedstrijden tegen Portugal hebben wij er maar één verloren. Het gaat er tijdens zo'n toernooi gewoon om dat je allemaal top bent."

"Onze belangrijkste zorg is dat we iedereen straks fit hebben. In tegenstelling tot Nederland, Portugal en Duitsland kunnen wij het ons niet permitteren verschillende dragende spelers te missen. Daarvoor is de selectie gewoon te krap. Tijdens het WK in Zuid-Afrika was dat juist ons probleem", aldus Olsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties