"Dit is geen groep die zich bezondigt aan egoïsme"

Fabian Morren
| 0 reacties
"Dit is geen groep die zich bezondigt aan egoïsme"
Foto: © SC

AA Gent-voorzitter Ivan De Witte wil voor de start van de play-offs nog een groepsgesprek. Bernd Thijs legt in Sport/Voetbalmagazine uit waarom.

"Misschien heeft hij wel een motivatiespeech in gedachten? Gewoon om even de puntjes op de i te zetten en te zeggen waar het straks allemaal concreet om draait. Ik denk niet dat wij over een groep beschikken die zich erg bezondigt aan egoïsme en individualisme", stelt de 33-jarige middenvelder. 

"Je hebt natuurlijk altijd spelers die denken dat ze na twee goede prestaties de beste ter wereld zijn. Maar je mag ze niet allemaal over dezelfde kam scheren. Hannes Van Der Bruggen is helemaal niet zo. Een welopgevoede jongen, een intelligente kerel, iemand die beseft dat er nog een hele weg valt af te leggen. Een goed voorbeeld voor de rest van de jeugd."

Met Thijs in het elftal wint Gent zeventig procent van zijn wedstrijden. "Goh, ik ben daar eigenlijk totaal niet mee bezig. Vooral journalisten willen daar iets speciaals van maken. Ik weet wel hoe belangrijk ik kan zijn voor deze ploeg en wat ik inzake ervaring kan bijbrengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties