Reactie Bolat: "Ploeg moet verontschuldigingen aanbieden"

Tomas Taecke
| 12 reacties
Bolat: "Ploeg moet verontschuldigingen aanbieden"
Foto: © SC

Zonder veel glans heeft Standard donderdagavond na een blamage in Hannover het Europese toneel verlaten. "De hele ploeg moet zich verantwoorden bij de supporters", zei Bolat na afloop.

"Wat een slecht wedstrijdbegin", wist Sinan Bolat net als iedereen die met Standard en het Belgische voetbal begaan is. "Misschien was het een gebrek aan concentratie, ik weet het niet".

"Ik begrijp nog steeds niet hoe je zo'n belangrijke wedstrijd op die manier kan aanvatten", voegt de Turkse doelman eraan toe in een gesprek met Sudpresse. "In 90 minuten tijd zijn we erin geslaagd heel ons Europees seizoen weg te gooien. Want iedereen zal zich enkel de 4-0 en de uitschakeling herinneren".

Vele ogen waren na afloop gericht op Kanu, die met een eigen doelpunt en het missen van een enorme kans er best ongelukkig uitzag in de eerste helft. "We moeten niet over Kanu beginnen", sprak Bolat de veronderstellingen tegen. "Heel de ploeg moet zich excuseren bij de fans. We hebben uitermate slecht gepresteerd. In ieder geval ver onder het niveau van Standard", aldus Bolat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties