Barcelona en Juventus vechten om Giovinco

Sam Soetaers
| 6 reacties
Barcelona en Juventus vechten om Giovinco
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sebastian Giovinco gooit hoge ogen bij Parma en dat is ook de topclubs niet ontgaan. De spits ziet een terugkeer naar Juventus best zitten.

De kans dat Giovinco volgend seizoen nog bij Parma speelt, lijkt klein geworden. Zo kan de spits volgend seizoen opnieuw terecht bij zijn ex-werkgever Juventus. Giovinco speelde van 2006 tot 2010 bij de Oude Dame, alvorens naar Parma te vertrekken.

Giovinco, waarvan Parma tegenwoordig voor 50 procent eigenaar is, was bij Juventus de gedoodverfde opvolger voor Alessandro Del Piero. Mogelijk krijgt hij dus nog de kans om zich te bewijzen als een waardige opvolger.

Maar er is een kaper op de kust. Niemand minder dan Barcelona mengt zich in de strijd om de 25-jarige aanvaller. Giovinco's zaakwaarnemer is op de hoogte van de interesse van de Spanjaarden. "Ik ga de interesse van Barcelona zeker niet ontkennen", luidt het bij Claudio Pasqualin. "Het bewijst alleen maar dat Giovinco aan een sterk seizoen bezig is. Al is het voorlopig nog te vroeg om over een transfer te praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties