Reportage Dank u voor de mooiste job ter wereld!

Dank u voor de mooiste job ter wereld!
Foto: © SC

Vorige week was Voetbalkrant.com aanwezig op de meest bekeken voetbalmatch van de laatste jaren: Barcelona-Real Madrid. De Madrilenen namen een fikse optie op de titel. Door een klein technisch probleem kunnen we u pas vandaag onze fotoreeks tonen.

Voetbalkrant.com was erbij op 'El Clasico' waar Real Madrid het haalde met 1-2 en dus vrije baan heeft naar de titel. Voetbalkrant.com dook de stad Barcelona in en maakte voor jullie een aparte sfeerreportage. Twee personen kochten een ticket tegen 800 Euro per stuk. Onze chef (mgo) besloot om de sfeer op te snuiven bij de ontgoochelden die geen 1.500 Euro hadden betaald voor een ticket.

Wist u eigenlijk dat de supermarkten in Barcelona weken voor de "Clasico' reeds bezig waren met merchandising-producten te verkopen. Kijkt u maar naar de verschillende producten waar we foto's van hebben. We hebben ook leuke reclame gevonden voor GOL-TV. Op de foto's kan je verschillende groepen zien die inderdaad 1500 euro en meer betaalden voor een ticket. De 'nieuwe fans van Barcelona' worden die mensen ook wel genoemd. Sommige van deze groepen kom je bij elke grote club tegen. Tevens hebben we een mooie exclusieve foto van een Fransman. Hij had 15.000 euro op zak en werd door een Japanse toerist aangeduid als verkoper van valse tickets.

Binnenkort kan u nog meer sfeerreportages bezichtigen op Voetbalkrant.com. We zitten op de Europa League-finale in Boekarest. Beelden kan je verwachten uit Berlijn waar we Dortmund - Bayern Munchen gaan bekijken. Dat als opwarmertje voor de Champions League-finale in Munchen. Het hoogtepunt voor Voetbalkrant.com dit jaar is het EK 2012 in Polen en Oekraïne waar we met vier mensen jullie dagelijks van nieuws en sfeerreportages zullen voorzien. 

Bedankt aan al onze lezers om massaal elke dag terug te komen. Dankzij jullie kunnen we af en toe deze reizen maken en zorgen we uiteraard voor enkele surplussen.

Hier kan je alle foto's met commentaar bekijken

Hieronder kan je bovenstaande foto's in een slideshow bekijken. Het laden van de foto's kan een tijdje duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties