Guardiola maakt ook kans op postje bij Liverpool

Yves Dekoning
| 7 reacties
Guardiola maakt ook kans op postje bij Liverpool
Foto: © SC

Liverpool FC is op zoek naar een nieuwe manager en verschillende namen gaan over de tongen. De club zou met twaalf mogelijke kandidaten gesprekken aanknopen alvorens de knoop door te hakken.

Na het ontslag van Kenny Dalglish, moet Liverpool FC een nieuwe manager zoeken. Meteen werden Roberto Martinez (Wigan) en André Villas-Boas (ex-Porto en Chelsea) naar voor geschoven als topkandidaten. De club heeft zelfs al toestemming van Wigan om met Martinez te spreken. Maar de Amerikaanse eigenaars van de Reds willen niet over één nacht ijs gaan. Ze willen met LFC terug aansluiting vinden bij de Engelse en Europese top. Voor ze een beslissing nemen, willen ze twaalf managers polsen. 

Vanmorgen dook ook Pep Guardiola op als mogelijke opvolger van Dalglish. De Spaanse succescoach stapt zelf op bij Barcelona. Hij zou wel een sabbatjaar willen inbouwen, maar de Reds zullen hem toch contacteren. Voormalig Engels bondscoach Fabio Capello zou ook kans maken, net als Brendan Rodgers (Swansea). Verder staan ook Jurgen Klopp (Dortmund), Didier Deschamps (Marseille) en Frank De Boer (Ajax) op de lijst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties