Kompany: "Ik wil CL winnen en naar het WK met Rode Duivels"

Jefrey Van der Straeten
| 16 reacties
Kompany: "Ik wil CL winnen en naar het WK met Rode Duivels"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Gisteren kwamen de Rode Duivels opnieuw bijeen. Vooraleer de pers te woord werd gestaan, werden de spelers duidelijk gebrieft over wat te zeggen. En vooral over wat niet te zeggen. Enkel Kompany kon de platitudes wat doorbreken.

De kapitein van de Rode Duivels bleef, zoals het leek opgedragen, op de vlakte over het vertrek van Leekens.

Daarover zei hij het volgende: “De trainerskwestie is niet mijn probleem. Ik wil met veel coaches samenwerken. We zijn als groep zo sterk dat we ons door niets moeten laten afleiden. (...) Ik heb er nooit voor gevreesd dat dit de groep uit elkaar zou halen”, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Kompany ging ook in op de vraag of het na het vertrek van Leekens moeilijker is geworden om het WK te halen: “Niets is onmogelijk. Marc Wilmots kan ons ook kwalificeren voor het WK. (...) We gaan samen voor het WK. Met Marc als hoofdtrainer of als assistent.”

De centrale verdediger van kampioen Manchester City mag dan al veel gewonnen hebben, hij heeft nog veel 'honger': “Ik heb nog altijd veel ambitie. Het beste moet nog komen. Ik wil de Champions League winnen, nog meerdere keren kampioen worden en naar het EK en het WK gaan met de Rode Duivels. En dan niet zomaar als toerist.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties