Lampard: "Kijk er naar uit om met Hazard te spelen"

Lampard: "Kijk er naar uit om met Hazard te spelen"
Foto: © SC

Frank Lampard ziet het EK misschien in gedrang komen door een blessure, maar voorlopig zit hij nog bij de Engelse selectie die zaterdag tegen België speelt. Ook zijn nieuwe ploegmaat, Eden Hazard, benieuwt hem wel.

Over de Belgische ploeg spreekt hij met lovende woorden. "We praatten tijdens de lunch nog over alle goede spelers die ze hebben", vertelt Lampard in Het Nieuwsblad. "België werd de voorbije jaren niet altijd beschouwd als een topteam. Maar als je nu ziet welke spelers ze hebben in Engeland en in andere topcompetities, dan weet je meteen dat ze een stevige tegenstander zullen zijn."

Daarbij loopt ook Eden Hazard, zijn nieuwe ploegmaat. "Ik heb nog niet zoveel van hem gezien. Ik kan niet vaak naar Frans voetbal op televisie kijken. Maar ik hoorde uitstekende dingen over Hazard van Joe Cole, die vorig jaar met hem speelde bij Lille. Ook Drogba en de Fransen in ons team waren erg enthousiast. Het is opwindend wat Chelsea nu doet. Ik kijk ernaar om met hem samen te spelen. Als hij die jeugdigheid, honger en acties kan brengen, dan is hij meer dan welkom."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties