Sigurdsson flirt met Liverpool

Yves Dekoning
| 2 reacties
Sigurdsson flirt met Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als Liverpool FC een akkoord kan vinden met Hoffenheim, dan wil Gylfi Sigurdsson naar de Reds verhuizen. De aanvallende middenvelder had een mondeling akkoord met Swansea, maar is nu van gedacht veranderd.

Swansea huurde Gylfi Thor Sigurdsson het afgelopen seizoen van Hoffenhem. De 22-jarige middenvelder maakte er indruk op manager Brendan Rodgers. Die wou hem dan ook definitief overnemen en mondeling bereikten speler en club al een akkoord. Maar nadat Rodgers Swansea verliet en aan de slag ging als manager van Liverpool FC veranderde de zaak.

Rodgers zou Sigurdsson graag mee naar Anfield nemen, maar het is niet duidelijk of LFC ook een bod gaat uitbrengen. Hoffenhem zou acht miljoen euro willen vangen voor de middenvelder. Sigurdsson is zelf ook nog niet zeker waar zijn toekomst ligt: "Op dit moment is het onduidelijk waar ik zal spelen. Ik verwacht dat mijn toekomst niet bij Swansea ligt doordat er een andere manager komt. Het is mijn wens om in de Premier League te blijven spelen en Liverpool is zou ik zeker overwegen. Liverpool is een grote club met een grote geschiedenis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties