West Ham haalt een Finse doelman

Mathias Dumarey
| 0 reacties
West Ham haalt een Finse doelman
Foto: © SC

West Ham United, een promovendus in de Premier League volgend seizoen, heeft zich versterkt met de Finse goalie Jussi Jääskeläinen. Hij komt transfervrij over van degradant Bolton Wanderers.

Jussi Jääskeläinen ondertekende bij West Ham United een contract voor één seizoen met de optie voor nog een seizoen. "Ik ben blij dat ik voor deze club kan spelen. Na vijftien jaar in het shirt van Bolton Wanderers is dit een mooie nieuwe uitdaging waar ik heel erg naar uitkijk. Ik heb geen twee keer hoeven na te denken toen het aanbod kwam. Ik heb mijn manager zo snel mogelijk de opdracht gegeven de zaak af te ronden", stelt de 37-jarige ex-international op de website van The Hammers.

"Ik kan het zeer appreciëren dat Bolton me liet praten met West Ham voordat mijn contract afliep. Ik ben hen ook dankbaar dat ze ook poogden me te houden. Ik wil de fans van Bolton bedanken voor alle steun die ze me gaven in de voorbije jaren. Ik wens Bolton dan ook alle succes in de strijd om de promotie volgend seizoen", besluit Jääskeläinen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties