Reactie Hoefkens: "We groeien naar ons beste vorm"

Tomas Taecke
| 10 reacties
Hoefkens: "We groeien naar ons beste vorm"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens was na afloop van de zege tegen Dortmund zeer positief over de oefenpartij en de evoluties in het blauw-zwarte kamp. "Ik heb vandaag heel veel goeie dingen gezien", zei de aanvoerder over zijn team.

Tomas Taecke in Brugge

"Vandaag was het de eerste ontmoeting met het grote publiek in ons eigen stadion", wist Hoefkens. "In die zin was het toch een soort van eerste grote test die we netjes hebben doorstaan".

"We moeten toegeven dat Dortmund niet op volle sterkte was afgereisd, maar een Duitse tegenstander van dit kaliber brengt altijd wel een deftig elftal binnen de lijnen. We zijn er nog niet, maar we groeien stilaan wel naar onze beste vorm toe".

"Vandaag hebben we gezien dat de aankopen een meerwaarde zijn voor dit team. Ook op training hebben de jongens, en ook zij die er vandaag niet bij waren, dit al bewezen".

"Vorig jaar waren de ambities van dit Club Brugge nog redelijk beperkt, maar nu hebben we echt wel een zeer sterke ploeg. Als de samenhorigheid in de rangen blijft, kunnen we dit jaar heel ver komen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties