Van Holsbeeck op zoek naar verdediger

Van Holsbeeck op zoek naar verdediger
Foto: © SC

Anderlecht is op zoek naar een extra centrale verdediger. Achteraan is de spoeling immers zeer dun bij de Brusselaars. Toch lijkt het er op dat het nog even wachten wordt.

"We hebben een mondeling akkoord met een speler", zegt Herman Van Holsbeeck in HLN. "Hij voldoet aan de wensen van de trainer, maar speelt net als Anderlecht momenteel met zijn club de voorrondes van de Champions League. Dat betekent dat wij hem volgens het UEFA-reglement niet kunnen opstellen in de vierde voorronde, maar wel in de groepsfase."

Van Holsbeeck kijkt dus nog even de kat uit de boom. "Met dat dossier wachten we nog even. Als we in de vierde voorronde een zware ploeg loten, dan gaan we nog op zoek naar een andere verdediger. Onze trainer zoekt een verdediger die met ruimte in zijn rug kan spelen, die  snel is, die offensief meedenkt en meespeelt", zegt Herman Van Holsbeeck.

"Het profiel van Ryan Donk beantwoordde aan wat wij zochten. Hij interesseerde  ons, maar enerzijds was er de houding van Club Brugge. We hoorden snel dat ze, na het dossier-Vargas van vorig seizoen, deze keer niet van plan waren om hun pronkstuk van de hand te doen."
"Anderzijds was er de Champions League van Chelsea, waardoor we nu voorrondes spelen. Grote financiele investeringen werden plots enorme risico's."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties